Vad är Coaching

När du kommer till mig för att bli cochad hjälper jag dig med att ändra dina tankar. Du kommer att lära dig nya sätt att tänka i det du upplever som jobbigt. Du kommer att känna dig mer fri och du kommer att få aha upplevelser. När du väl kommit på att du är skaparen i ditt liv, att det är du som har allt som behövs, att du själv kan välja hur ditt liv ska se ut, då kommer du känna mer glädje i livet. Vad är egentligen viktigt att lägga fokus och energi på för dig.


Oavsett vart du befinner dig på din stig i livet kan den alltid förändras till det du vill ha. Det är en process som är livsförändrande för dig. Om du har viljan och fokus och öppenheten för att prova något nytt kommer du att blomma i att bli coachad. 

Jag hjälpte dig att förändra en negativ tanke  till en positiv tanke och på så vis får du en annan känsla. Oavsett vad det handlar om kan du bli coachad i det. Det finns inget för stort eller för litet. Det jag inte gör är att älta när jag coachar. Jag vill hjälpa dig framåt och inte bakåt. När du blickar bakåt hela tiden kommer du uppleva samma känslor om och om igen och det finns ingen mening med det eftersom du inte kan gå tillbaka och förändra det som hänt. Det som jag hjälper dig med är att fokusera på här och nu. I och med att du fokuserar på här och nu skapar  du din framtid. 

Vart väljer du att leva, i det som varit eller här och nu?

VAD ÄR COACHING


Vad kul att du är intresserad av coaching. Jag kan ärligt säga att det här sättet kommer att utmana dig samtidigt som det ger dig nya insikter om dig själv och ditt liv. Hur det ser ut i ditt liv just nu beror på vad du har fokuserat på. 


Att bli coachad innebär att du blir mer medveten om ditt ansvar i ditt liv. Du kommer att få frågor där endast du har svaren. Det innebär att du kommer att "rota runt" i dig själv för att hitta svaren som är rätt för dig. 


Att bli coachad innebär att du kommer fram till vad du vill göra i ditt liv och vem du vill vara. Du kan aldrig skylla på någon annan för ditt beteende utan det är ditt ansvar. Du kommer att få utmanande frågor som du kanske inte gillar men det är lite det som är meningen...att få dig att komma frammåt till det du vill ha. Om det du har gjort hittils inte har funkat måste du förändra något för att få ett annat resultat.

 

Vad är mest dominant i ditt liv just nu? Är det glädje, skoj och skratt, härliga relationer? Eller går du i rädsla, ilska, dömande och avundsjuka? Du kommer bara få mer av det du redan har om den är mest dominant. 


Som coach hjälper jag dig att se nya möjligheter och jag hjälper dig att hitta verktygen till förändring. 


Några exempel på när jag kan vara till hjälp:

- när du vill nå ett mål men vet inte hur

- när du vill förstå din relation

- när du vill höja din självkänsla

- när din familj känns splittrad

- när du vill byta jobb men vet inte vad du vill göra

- när du vill känna mer lycka i ditt liv

- när du bara inte vet


Vad krävs av dig? 

Viljan att förändra och viljan att förstå din del i ditt liv.

 

När du förändrar hur du ser på saken förändras saken du ser på
Kontakta migMail: Info@karlekenstacken.se


Tel: 0739-607068

© Copyright. Kärlekens Täcken 2019